Jumtu mazgāšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Manrok, SIA

O.Kalpaka 40a, Liepāja, LV-3405
no jumtiem, sniega savākšana no jumta, ledus tīrīšana, lāsteku likvidēšana, lāsteku nosišana, fasāžu mazgāšana , tīrīšana no lāstekām, koku iekraušana, autoceltņi, mobilais torņa celtnis, jumtu tīrīšana no sniega.

AD CELTNIEKS, SIA

"Kalnāres", Vilzēni, Braslavas pagasts, Limbažu nov., LV-4068
Ceļu attīrīšana no sniega, stāvlaukumu attīrīšana no sniega, jumtu attīrīšana no sniega un lāstekām,, privātmāju apsaimniekošana, Veicam ļoti kvalitatīvus dzīvokļu un māju iekšējās apdares darbus, logu mazgāšana

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu 140, Rīga LV-1006
remonts, jumtu krāsošana, jumtu seguma maiņa, ēku fasādes remontdarbi, logu mazgāšana no ārpuses, logu, Fasāžu, jumtu mazgāšana , tīrīšana ar augstspiediena iekārtām.

EXTRA saimnieks, SIA, Nekustamā īpašuma apkalpošana, pārvaldīšana

Sēļu 10, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Jumtu tīrīšana no sniega, logu un fasādes mazgāšana , teritoriju, apbūves gabalu, ēku teritorijas sakopšana, Jumtu renovācija, jumtu remonta darbi.  

Force Fix, SIA

"Vilciņi", Dzidriņas, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
Skrūves, bultskrūves, paplāksnes, uzgriežņi, vītņustieņi, kniedes, naglas, jumta skrūves, nerūsējošā tērauda skrūves, karsti cinkoti stiprinājumi, ģipškartona skrūves un skrūves kokam, dībeļi, dībeļnaglas un enkuri, ķīmiskie enkuri, būvkalumi, leņķi, caurumplates un lentas. Troses, ķēdes, šeikeļi un karabīnes. Profesionālu ķīmiju no

Produs, SIA, metāla jumtu segumi

60 gadu garantija!
Latgales 443, Rīga LV-1063
SIA "Produs" pakalpojumi:: ✓ Jumtu montāža, uzmērīšana, konsultācijas ✓ Pulverkrāsošana un cinkošana ✓ Jumtu krāsošana ✓ Skārda liekšana ✓ Jumtu mazgāšana ✓ Piegāde

Diavers, SIA

Mazā Nometņu 59A, Rīga LV-1002
Pakalpojumi: ✓ Jumta remonts ✓ Jumta seguma maiņa un ieklāšana ✓ Jumta apkope un uzturēšana ✓ Jumta seguma krāsošana ✓ Ēku jumtu apsaimniekošana ✓ Materiālu pasūtīšana un piegādāšana jūsu jumtam ✓ Lietu ūdens noteku sistēmas montāža un remonts ✓ Skursteņa pieslēgumu montāža un remonts ✓ Skursteņa un ventilācijas izvada pieslēguma remonts ✓ Skursteņa cepurīšu uzstādīšana un nomaiņa ✓ Šuvju hidroizolācija, jumta logu un lūku montāža, iestrāde, izolācija ✓ Parapetu izgatavošana un uzstādīšana

Demiurg, SIA

Rankas 2a, Rīga LV-1005
Skārda produkcija: ✓ Jumtu drošības produkti (jumtu kāpnes,tilti-laipas, barjeras) ✓ Nestandarta skārda izstrādājumi (dūmvada cepures, lūkas, skursteņa pieslēgumi) ✓ Elementu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Papildu elementi (kores, palodzes, vējdēļi, karnīzes) ✓ Konstruktīvie profili

Sindi, SIA, Tirdzniecības centrs

"Tirdzniecības centrs", Lēdmane, Lēdmanes pagasts, Ogres nov. LV-5011
Santehnika, santehnikas preces, higiēnas preces, skrūves, dībeļi, skavotāji, stiprinājumi, jumta, jumtu

SVA Autocentrs Saldū

Dzirnavu 8, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: SVA Autocentrs ir viens no vadošajiem Saldus uzņēmumiem auto rezerves daļu tirdzniecības un autoservisu pakalpojumu veikšanas ziņā. Apvienojot 20 gadu pieredzi ar uzņēmuma darbinieku profesionalitāti un vēlmi nemitīgi attīstīties.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

ZL.LV iesaka

Būvserviss Roja, SIA, Veikals, būvmateriālu tirdzniecība

Roja, Bangu 2, Rojas pagasts, Talsu nov. LV-3264
Par veikalu:

Būvmateriālu veikalā "Būvserviss Roja" pieejami celtniecības materiāli, skrūves un stiprinājumi, jumta materiāli, krāsas un lakas, dažādi instrumenti, kā arī sadzīves un dārza tehnika. 

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

TEDS, SIA

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi. SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS, SIA, filiāle

Pasta 21, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

A&U JUMTI, SIA

Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmuma speciālisti profesionāli, kvalitatīvi veic jumiķu darbus no A līdz Z. Sākot no labošanas līdz jumta nomaiņai. Strādājam visā Latvijā, sadarbībai atvērti!

Kamil Pluss, SIA, Būvmateriālu-santehnikas veikals Varakļānos

Daugavpils 2, Varakļāni, Varakļānu nov. LV-4838
Apraksts: Viss nepieciešamais mājai, dārzam un būvniecībai ir mūsu veikalā ! Laipni lūdzam !

TEDS Logi, filiāle

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokliem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu , segumi Rēzeknē, jumtu segumi Daugavpilī utt, krāsnis Rēzeknē, krāsnis Daugavpilī utt, plastikāta durvis

TEDS Logi, filiāle

Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "Teds logi" - durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aroma difuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, PVC logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.

SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību. Polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.